038Games

038Games is een Softwarebedrijf gelegen aan Hanzeplein 11 in Zwolle.

Meer informatie over 038Games in Zwolle

038Games is een gaming studio in Zwolle die bestaat uit gemotiveerde studenten van verschillende opleidingen. Deze studio is een samenwerking tussen HBO-ICT van Hogeschool Windesheim en diverse creatieve opleidingen van MBO's in de regio. 038Games is erkend als stageleerbedrijf en is hét startpunt voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van serious games in Zwolle. Ze werken samen met verschillende bedrijven en hebben al tientallen projecten afgerond, zowel nationaal als internationaal. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van verschillende soorten games, zoals mobiele games, bordspellen en VR-games. Bedrijven kunnen contact met hen opnemen voor professioneel ontwikkelde games.

Wil je weten wat 038Games verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 038Games of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 038Games? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 038Games het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar 038Games reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 038Games

Bezoekers bekeken ook