2Ways B.V.

2Ways B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Buckhorstlaan 30 in Zwolle.

Meer informatie over 2Ways B.V. in Zwolle

Wegstatus.nl is een website die in maart 2016 is gestart om de mogelijkheden van Open Data te laten zien. De website ondersteunt de Waze Nederland-community bij het plaatsen van de juiste afsluitingen voor acute wegafzettingen en plaatst automatisch berichten met kaartmateriaal op Twitter bij volledige wegafsluitingen. Wegstatus.nl is opgericht door Jan Spoelstra en in oktober 2016 is 2Ways opgericht met als doel het gebruik van verkeersdata in Nederland te vergroten en toepassingsmogelijkheden te ontwikkelen. 2Ways is ook beheerder geworden van Wegstatus.nl. TripService is opgericht als een joint venture tussen 2Ways en BeSite en is een nieuwe onderneming op het gebied van analyse en sturing met mobiliteitsdata. Wegstatus.nl is de eerste Waze for Cities-partner in Nederland en deelt en ontvangt verkeersdata met Waze om overheden en weggebruikers beter te informeren. De website maakt gebruik van verschillende bronnen, zoals NDW, NBd, Google, Waze, LiveP2000.nl en Buienradar.

Wil je weten wat 2Ways B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 2Ways B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 2Ways B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 2Ways B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar 2Ways B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 2Ways B.V.

Bezoekers bekeken ook