4IT Professionals B.V.

4IT Professionals B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Koestraat 35 in Zwolle.

Meer informatie over 4IT Professionals B.V. in Zwolle

Iedereen die op zoek is naar een persoonlijke en gedreven partner om de perfecte match te vinden op het gebied van informatiemanagement, kan bij dit bedrijf terecht. Ze bieden diensten aan op het gebied van functioneel beheer, business analyse, informatie analyse en Agile/Lean werken. Ze hebben succesvolle samenwerkingen met verschillende partners en hebben ook vacatures beschikbaar. Een van de vacatures is voor een Scrum Master, die verantwoordelijk is voor het coachen van teams bij opdrachtgevers om Scrum toe te passen. Een andere vacature is voor een Functioneel Beheerder, die zorgt voor het beheer en de verbetering van applicaties en de schakel vormt tussen gebruikers en de informatievoorziening. Tot slot zoeken ze ook een Business Analist, die management en directieleden adviseert op het gebied van organisatie-, proces-, informatiserings- en automatiseringsvraagstukken.

Wil je weten wat 4IT Professionals B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van 4IT Professionals B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij 4IT Professionals B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 4IT Professionals B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar 4IT Professionals B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. 4IT Professionals B.V.

Bezoekers bekeken ook