Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Academiehuis Grote Kerk Zwolle is een Cultureel monument gelegen aan Grote Markt 18 in Zwolle.

Meer informatie over Academiehuis Grote Kerk Zwolle in Zwolle

Het Academiehuis is een inspirerende plek in Zwolle waar jong en oud kunnen leren, verrijken en verwonderen. Het huis is gevuld met verhalen, muziek en kunst, en biedt ruimte voor meningen, debat en dialoog. Het gebouw is ruim 600 jaar oud en heeft historische verhalen en geheimen die worden ontsloten door audiotours en games. Het Academiehuis organiseert diverse evenementen, zoals een tentoonstelling geïnspireerd op de stad, en biedt de mogelijkheid om verborgen schatten te ontdekken. Een audiotour neemt bezoekers mee door de verhalen achter bijzondere objecten in het gebouw. Het Academiehuis is gevestigd op de Grote Markt en draagt bij aan het behoud van het grootste rijksmonument van de stad.

Wil je weten wat Academiehuis Grote Kerk Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Academiehuis Grote Kerk Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Academiehuis Grote Kerk Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Academiehuis Grote Kerk Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Academiehuis Grote Kerk Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Academiehuis Grote Kerk Zwolle

Bezoekers bekeken ook