Active Elements

Active Elements is een Sportclub gelegen aan Faradaystraat 4D in Zwolle.

Meer informatie over Active Elements in Zwolle

Bij Active Elements in Zwolle kun je onder professionele begeleiding werken aan een gezonde levensstijl. De sportstudio biedt zowel binnen- als buitentrainingen aan en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht. De trainers zorgen ervoor dat je veilig kunt bewegen en letten op de juiste uitvoering en intensiteit van de oefeningen. Bij Active Elements kun je maandelijks opzeggen en staat het plezier in het sporten voorop. De studio is een plek waar iedereen welkom is en waar respect en samenwerking centraal staan.

Wil je weten wat Active Elements verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Active Elements of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Active Elements? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Active Elements het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Active Elements reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Active Elements

Bezoekers bekeken ook