Advance Sports Fit Centre

Advance Sports Fit Centre is een Muay Thai-boksschool gelegen aan Floresstraat 6 in Zwolle.

Meer informatie over Advance Sports Fit Centre in Zwolle

Advance Sports is een fitness- en vechtsportcentrum in Zwolle en omgeving. Ze bieden professionele en persoonlijke begeleiding aan, zowel voor beginners als ervaren sporters. Naast fitnesslessen en vechtsporten zoals karate en kickboksen, bieden ze ook trainingen voor kinderen om zelfvertrouwen op te bouwen en respect voor anderen te leren. Daarnaast bieden ze ook personal training en coaching aan, waarbij ze gericht werken aan persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, sporten, vechtsport en gewichtsverlies/-toename. Ze nodigen geïnteresseerden uit om langs te komen op hun locatie in Zwolle en bieden gratis koffie en thee aan.

Wil je weten wat Advance Sports Fit Centre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Advance Sports Fit Centre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Advance Sports Fit Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Advance Sports Fit Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Advance Sports Fit Centre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Advance Sports Fit Centre

Bezoekers bekeken ook