Adventskerk

Adventskerk is een Kerk gelegen aan Talmaplein 2 in Zwolle.

Meer informatie over Adventskerk in Zwolle

Dit artikel gaat over de verschillende activiteiten en diensten die worden aangeboden door de Adventskerk-Oosterkerkgemeente in Zwolle. Er wordt specifiek verwezen naar de Xpeditie 3.6.0, een avontuurlijke ontdekkingsreis die wordt aangeboden. Daarnaast wordt er melding gemaakt van een groene kerkdienst op 8 oktober en een Hemelse Stamtafel avondviering. Er wordt ook verwezen naar een ontmoetingscafé en een foto-impressie van de startzondag. Verder worden er contactgegevens gegeven voor de Adventskerk, Oosterkerk en het kerkelijk bureau, evenals informatie over het pastoraal team.

Wil je weten wat Adventskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Adventskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Adventskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Adventskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Adventskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Adventskerk

Bezoekers bekeken ook