Afgemat Sport & Lifestyle

Afgemat Sport & Lifestyle is een Personal trainer gelegen aan Ossenkamp 7 in Zwolle.

Meer informatie over Afgemat Sport & Lifestyle in Zwolle

Afgemat biedt trainingen aan om je fitter en gezonder te voelen. De trainingen zijn persoonlijk, effectief en leuk en vinden plaats in groepjes van maximaal 5 personen bij Zwembad de Vrolijkheid. Naast fitnessruimtes bieden ze ook zwemmen aan als activiteit. De trainingen kunnen worden ingepland met behulp van de Afgemat app. Het HIIT-model wordt gebruikt, waarbij korte en krachtige intervaloefeningen worden gedaan om stabiliteit, flexibiliteit, kracht en conditie te verbeteren. De groepen zijn klein om persoonlijke aandacht te kunnen bieden. Er is ook de mogelijkheid om na het sporten te zwemmen in het zwembad. De locatie is goed bereikbaar en er zijn faciliteiten zoals douches en een restaurant. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, variërend van 1x tot onbeperkt sporten per week, met persoonlijke coaching en voedingsadvies. Daarnaast is er de optie voor 1 op 1 training voor persoonlijke aandacht en maatwerk. Het doel is om gezondere gewoonten te ontwikkelen, meer energie te krijgen en een betere vetverbranding te bereiken.

Wil je weten wat Afgemat Sport & Lifestyle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Afgemat Sport & Lifestyle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Afgemat Sport & Lifestyle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Afgemat Sport & Lifestyle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Afgemat Sport & Lifestyle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Afgemat Sport & Lifestyle

Bezoekers bekeken ook