Aikido Zwolle

Aikido Zwolle is een Aikidoclub gelegen aan Campus 2-6, Dojo / Judozaal in Zwolle.

Meer informatie over Aikido Zwolle in Zwolle

Itten Suginami Aikikai is een traditionele dojo die Aikido aanbiedt voor jong en oud. Ze zijn recentelijk verhuisd van Wapenveld naar Zwolle en bieden nu aparte lessen voor volwassenen, jeugd en jongeren. De dojo staat open voor zowel beginners als mensen met ervaring in andere vechtsporten. De volwassenen worden geleid door Alec Corper Sensei, terwijl Marcel en Hilje de jeugdlessen verzorgen. De lessen worden gekenmerkt door humor en geduld, en er komen zelfs studenten uit andere steden zoals Deventer, Apeldoorn en Amsterdam. Aikido is een Japanse vechtkunst zonder wedstrijden, en het biedt vele voordelen voor kinderen, jongeren en volwassenen, zoals het ontwikkelen van concentratie, samenwerken en het creëren van een fit en gezond lichaam. Itten Suginami Dojo is toegewijd aan het herontdekken van de wortels van Aikido en biedt training in interne vechtkunst, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van de mogelijkheden om technieken effectief uit te voeren en de essentiële principes van Aikido. Het doel van de dojo is om studenten de waardevolle geheimen van Aikido te laten ontdekken, zowel technisch als spiritueel.

Wil je weten wat Aikido Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aikido Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aikido Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikido Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Aikido Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aikido Zwolle

Bezoekers bekeken ook