Ali Baba Zwolle

Ali Baba Zwolle is een Afhaalrestaurant gelegen aan Thomas à Kempisstraat 52 in Zwolle.

Meer informatie over Ali Baba Zwolle in Zwolle

Ali Baba is een restaurant in Zwolle dat een menukaart biedt met verschillende gerechten, waaronder Afghaanse en Indiase gerechten. Klanten hebben het restaurant beoordeeld met 5 sterren en er is een nieuwsbrief beschikbaar voor kortingen en acties. Daarnaast kunnen klanten sneller en eenvoudiger bestellen via de app. Het menu bevat populaire gerechten zoals kebab kobida en qabeli palauw. Er zijn ook broodjes, durums, kapsalons, schotels en speciale gerechten beschikbaar. Bijgerechten, sauzen, dranken en desserts zijn ook verkrijgbaar. Het restaurant is momenteel gesloten, maar er is de mogelijkheid om vooruit te bestellen voor bezorging of afhalen.

Wil je weten wat Ali Baba Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ali Baba Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ali Baba Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ali Baba Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ali Baba Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ali Baba Zwolle

Bezoekers bekeken ook