Anka

Anka is een Kapper gelegen aan Assendorperstraat 103 in Zwolle.

Meer informatie over Anka in Zwolle

AnKa Hairstyling & Beauty professionals is een salon in Zwolle die gespecialiseerd is in verschillende beautybehandelingen. Ze bieden onder andere Color Transformation aan, waarbij ze doffe en futloze haarkleuren weer nieuw leven inblazen. Daarnaast bieden ze ook Bridal Transformation aan voor bruiden, waarbij ze ervoor zorgen dat de bruid er op haar trouwdag perfect uitziet. Verder bieden ze ook wenkbrauwen epileren met touw, gel nagels, pedicure en wimperlifting aan. Bij de pedicure kunnen ze verschillende voetklachten verhelpen en cosmetische voetbehandelingen geven. Met wimperlifting kunnen ze de natuurlijke wimpers liften en zo een voller effect geven. De salon is gevestigd aan de Assendorperstraat 103 in Zwolle.

Wil je weten wat Anka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Anka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anka

Bezoekers bekeken ook