AnyTyme Snack & Dine Westenholte

AnyTyme Snack & Dine Westenholte is een Cafetaria gelegen aan Petuniaplein 7 in Zwolle.

Meer informatie over AnyTyme Snack & Dine Westenholte in Zwolle

AnyTyme snack&dine Westenholte is een cafetaria in Zwolle die sinds 1984 lekkere snacks aanbiedt. Ze gebruiken 100% plantaardige frituurolie, waardoor de snacks verantwoord zijn. Er is ook een ruime keuze aan vegetarische en glutenvrije opties. In het restaurant zijn er 46 zitplaatsen en op het terras zijn er 24 zitplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om koffie, cappuccino, latte macchiato of thee "to go" te bestellen. Het restaurant is ook gunstig gelegen voor fietsers die het "Rondje Zwolle" doen. Ze zijn aangesloten bij Koninklijke Horeca Nederland en Verantwoord Frituren, waardoor de kwaliteit en hygiëne worden gecontroleerd.

Wil je weten wat AnyTyme Snack & Dine Westenholte verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AnyTyme Snack & Dine Westenholte of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AnyTyme Snack & Dine Westenholte? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AnyTyme Snack & Dine Westenholte het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar AnyTyme Snack & Dine Westenholte reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AnyTyme Snack & Dine Westenholte

Bezoekers bekeken ook