AQ8

AQ8 is een Sportschool gelegen aan Voorsterhof 6A in Zwolle.

Meer informatie over AQ8 in Zwolle

Het AQ8-systeem is een revolutionair EMS-trainingsysteem dat groepen tegelijkertijd op een effectieve en leuke manier laat trainen. Het systeem maakt gebruik van exclusieve draadloze technologie en heeft een bereik van 5 kilometer. Het systeem activeert 3000 spieren tegelijkertijd en kan tot 800 calorieën per sessie verbranden in slechts 20 minuten per week. Het trainingspak is ultralicht, duurzaam en ademend, en biedt tot 48 uur accuduur. Het AQ8-systeem biedt verschillende programma's voor cardio, fitness, rehabilitatie, cellulitis en meer. Het maakt gebruik van elektrische stimulatie om diepere spierlagen te bereiken en zorgt voor totale bewegingsvrijheid dankzij het draadloze systeem. Het systeem kan door 8 gebruikers tegelijkertijd worden gebruikt en er zijn verschillende pakken beschikbaar, afhankelijk van het doel van de training. EMS Nederland, de distributeur van het AQ8-systeem, heeft veel ervaring met EMS-training en biedt ook advies aan andere EMS-studio's. Bruce en Sanne, twee experts, zijn enthousiast over EMS en hebben hun ervaring gedeeld met EMS Nederland.

Wil je weten wat AQ8 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AQ8 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AQ8? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AQ8 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar AQ8 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AQ8

Bezoekers bekeken ook