Autorijschool Assendorp

Autorijschool Assendorp is een Rijschool gelegen aan Assendorperdijk 128 in Zwolle.

Meer informatie over Autorijschool Assendorp in Zwolle

De Autorijschool Assendorp biedt verschillende lespakketten aan. Pakket A bestaat uit 30 praktijklessen en het eerste praktijkexamen en kost €1992. Pakket B bestaat uit 35 praktijklessen en het eerste praktijkexamen en kost €2282. Pakket C bestaat uit 40 praktijklessen en het eerste praktijkexamen en kost €2572. Je kunt je snel aanmelden door te bellen naar 0642255956 of je aan te melden via de website. De rijschool biedt ook informatie over de instructeur, de lesauto en de werktijden. De rijschool is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op woensdag van 09:00 tot 13:00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen is de rijschool gesloten.

Wil je weten wat Autorijschool Assendorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Assendorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Assendorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Assendorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Autorijschool Assendorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Assendorp

Bezoekers bekeken ook