Autorijschool ROadwise

Autorijschool ROadwise is een Rijschool gelegen aan Drapenierlaan 123 in Zwolle.

Meer informatie over Autorijschool ROadwise in Zwolle

ROadwise is een autorijkschool in Zwolle die al 15 jaar actief is. Ze bieden rijlessen aan in een BMW 118d met de nieuwste technologieën. Een belangrijk kenmerk van ROadwise is dat ze werken met vaste instructeurs, die je voortgang goed kennen en weten waar je extra hulp nodig hebt. De lessen duren 60 minuten, wat efficiënter is dan lessen van 45 minuten. De rijschool heeft meer dan 1600 geslaagde leerlingen en past de lessen aan op jouw manier van leren. Ze bieden verschillende lespakketten aan, maar het is ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. De prijzen variëren, maar een losse les van 60 minuten kost € 60,00. De rijschool heeft goede recensies en de instructeur wordt geprezen om zijn geduld, vriendelijkheid en professionaliteit. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 07:00 tot 22:00 uur.

Wil je weten wat Autorijschool ROadwise verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool ROadwise of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool ROadwise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool ROadwise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Autorijschool ROadwise reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool ROadwise

Bezoekers bekeken ook