AutorijschoolafritZwolle.nl

AutorijschoolafritZwolle.nl is een Autorijschool gelegen aan Kummelweg 10 in Zwolle.

Meer informatie over AutorijschoolafritZwolle.nl in Zwolle

De tekst gaat over de rijschool Afrit Zwolle en de diensten die zij aanbieden. De eigenaar, Robert Steen, is al sinds 1985 een ervaren rijinstructeur en heeft in 2012 zijn eigen succesvolle rijschool opgericht. De lessen worden gegeven volgens de eisen van het CBR en duren 60 minuten. Met 2toDrive kunnen leerlingen al vanaf 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf hun 17e kunnen ze rijexamen doen en tot hun 18e met een coach rijden. De rijschool geeft les volgens de normen van het nieuwe rijden en biedt les aan in twee moderne voertuigen, de Renault Megane 1.6 Bose uitvoering en de Renault Clio 1.3 RS Line automaat. Er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, waaronder losse lessen en pakket A. Daarnaast heeft de rijschool specifieke expertise in het werken met leerlingen die uitdagingen ervaren bij het afleggen van examens, zoals faalangst, autisme, ADHD/ADD en leerlingen die moeilijk leren.

Wil je weten wat AutorijschoolafritZwolle.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AutorijschoolafritZwolle.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AutorijschoolafritZwolle.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AutorijschoolafritZwolle.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar AutorijschoolafritZwolle.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AutorijschoolafritZwolle.nl

Bezoekers bekeken ook