Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof)

Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof) is een Kerk gelegen aan Burgemeester Drijbersingel 15 in Zwolle.

Meer informatie over Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof) in Zwolle

De Baptisten Gemeente in Zwolle is een kleine geloofsgemeenschap die gevestigd is in het kerkgebouw De Samenhof. De gemeente staat voor verbinding en wil openstaan voor elkaar en voor de omgeving. Iedereen is welkom, zowel belangstellenden als mensen die op zoek zijn naar geestelijk onderdak. De gemeente wil een open geloofsgemeenschap zijn waarin verschillen in geloofsopvatting worden gerespecteerd. Voor meer informatie en contactgegevens, zoals het adres en e-mailadres, kan er gekeken worden op de website van de gemeente.

Wil je weten wat Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Baptisten Gemeente Zwolle (kerkgebouw De Samenhof)

Bezoekers bekeken ook