Bar & brood

Bar & brood is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Markt 23 in Zwolle.

Meer informatie over Bar & brood in Zwolle

Bar & Brood is een restaurant in Zwolle dat gespecialiseerd is in dagverse broodjes. Ze bieden een breed scala aan broodjes, tosti's en salades, maar ook eenvoudige broodjes kaas. Het restaurant is dagelijks geopend van 10:00 tot minimaal 18:00 uur en biedt ook koffie, smoothies, bier en wijn aan. Daarnaast hebben ze gratis wifi voor mensen die willen werken. Het is mogelijk om het assortiment te laten bezorgen op elke gewenste locatie. Klanten zijn positief over de smaak van de broodjes, de snelle bezorging en het vriendelijke personeel. Het restaurant heeft ook een aantal populaire broodjes, waaronder de Prins met rundvlees carpaccio en basilicummayo, de Mark met geitenkaas en honing, en de Martijn met gerookte zalm. De openingstijden zijn elke dag van 10:00 tot 18:00 uur en het restaurant is gevestigd op Nieuwe Markt 23 in Zwolle.

Wil je weten wat Bar & brood verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bar & brood of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bar & brood? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bar & brood het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bar & brood reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bar & brood

Bezoekers bekeken ook