Bart de Fietsenmaker

Bart de Fietsenmaker is een Fietsenmaker gelegen aan Nieuwe Deventerweg 58 in Zwolle.

Meer informatie over Bart de Fietsenmaker in Zwolle

Bart de fietsenmaker in Zwolle-Zuid biedt een ruim assortiment nieuwe en gebruikte fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen en kinderfietsen. Ze hebben ook accessoires en onderdelen zoals zadels, kleding en fietstassen. Voor onderhoud en reparatie van fietsen kunt u terecht bij hun serviceafdeling, waar vakkundige monteurs aanwezig zijn. Ze bieden ook leenfietsen aan tijdens reparaties. U kunt online een afspraak maken voor onderhoud en reparatie en krijgt dan een leenfiets mee. De openingstijden zijn vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur. Bart de fietsenmaker is gespecialiseerd in elektrische fietsen en heeft onderdelen op voorraad. Ze verkopen bekende merken zoals Cortina, Sparta en Sensa en zijn tevens dealer van Van Raam, een fabrikant van aangepaste fietsen.

Wil je weten wat Bart de Fietsenmaker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bart de Fietsenmaker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bart de Fietsenmaker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bart de Fietsenmaker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bart de Fietsenmaker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bart de Fietsenmaker

Bezoekers bekeken ook