Bart Mulder Projectmanagement

Bart Mulder Projectmanagement is een IT-consultancy gelegen aan Sterrenkroos 160 in Zwolle.

Meer informatie over Bart Mulder Projectmanagement in Zwolle

Bart Mulder is een ervaren projectmanager die gespecialiseerd is in het managen van complexe ERP-implementatieprojecten. Hij heeft ervaring in verschillende branches, waaronder healthcare, productie, sociale werkvoorziening en retail. Bart staat bekend om zijn communicatieve vaardigheden, positieve instelling en vermogen om projectteams te sturen en te motiveren. Hij heeft kennis opgedaan bij implementaties van de ERP-software van Microsoft Dynamics en is gecertificeerd als projectmanager. Bart Mulder Projectmanagement biedt ondersteuning bij de aanschaf en implementatie van nieuwe informatiesystemen, evenals bij het afronden van vastgelopen implementaties. Hij kan pragmatisch en resultaatgericht ondersteuning bieden en de gewenste sturing aan projecten geven. Bart Mulder heeft 28 jaar ervaring op het gebied van business en ICT en kan organisaties helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering door middel van het implementeren van nieuwe bedrijfsinformatiesystemen.

Wil je weten wat Bart Mulder Projectmanagement verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bart Mulder Projectmanagement of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bart Mulder Projectmanagement? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bart Mulder Projectmanagement het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bart Mulder Projectmanagement reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bart Mulder Projectmanagement

Bezoekers bekeken ook