Basic-Fit Zwolle Middelweg

Basic-Fit Zwolle Middelweg is een Sportschool gelegen aan Middelweg 401 in Zwolle.

Meer informatie over Basic-Fit Zwolle Middelweg in Zwolle

Basic-Fit is een sportschool in Zwolle die verschillende lidmaatschappen aanbiedt. Met het comfort lidmaatschap krijg je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland, inclusief virtuele groepslessen en toegang tot de Basic-Fit app met workouts en programma's. Het premium lidmaatschap geeft je toegang tot alle clubs in Europa, de mogelijkheid om iemand mee te nemen en 50% korting op Yanga Sports Water. Het all-in lidmaatschap biedt ook een Smart Bike voor thuisgebruik en exclusieve fiets workouts via de Basic-Fit Home App. Daarnaast biedt de sportschool verschillende services zoals personal training en fysiotherapie, en faciliteiten zoals Yanga Sportswater en virtuele workouts. Er zijn ook personal trainers beschikbaar, zoals Dustin Van Rooijen en Shane Bruijns. Je kunt je lidmaatschap aanpassen met extra's naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Zwolle Middelweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Zwolle Middelweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Zwolle Middelweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Zwolle Middelweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Basic-Fit Zwolle Middelweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Zwolle Middelweg

Bezoekers bekeken ook