Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7

Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7 is een Sportschool gelegen aan Stadionplein 16 in Zwolle.

Meer informatie over Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7 in Zwolle

Basic-Fit is een sportschool in Zwolle met verschillende lidmaatschappen. Met het comfort lidmaatschap heb je toegang tot meer dan 230 clubs in Nederland en kun je zowel in de sportschool als thuis trainen met virtuele groepslessen. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot de Basic-Fit app met honderden workouts en programma's. Het premium lidmaatschap geeft toegang tot alle clubs in Europa en biedt extra voordelen zoals 50% korting op Yanga Sports Water en een NXT Level voucher van €20. Ook heb je bij dit lidmaatschap onbeperkt gebruik van de massagestoelen in de clubs. Het all-in lidmaatschap biedt nog meer voordelen, zoals een Smart Bike bij jou thuis en exclusieve toegang tot de Basic-Fit Home App met fiets workouts. Naast deze lidmaatschappen biedt Basic-Fit ook verschillende services en faciliteiten, zoals virtuele workouts, live groepslessen, fysiotherapie, Yanga Sportswater en personal training. Je kunt je lidmaatschap ook aanpassen met extra's naar jouw wensen.

Wil je weten wat Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Basic-Fit Zwolle Stadionplein 24/7

Bezoekers bekeken ook