Beauty Lounge

Beauty Lounge is een Schoonheidssalon gelegen aan Diezerplein 16 in Zwolle.

Meer informatie over Beauty Lounge in Zwolle

Beauty Lounge is een schoonheidssalon in Zwolle die gespecialiseerd is in zowel huidverbeterende als ontspannende gezichtsbehandelingen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder intens hydraterende behandelingen voor de vochtarme huid, kalmerende behandelingen voor de gevoelige huid, verhelderende behandelingen voor een doffe huid en behandelingen voor een glimmende en vette huid. Daarnaast bieden ze ook peelingbehandelingen aan, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken om de huid te verbeteren. De frequentie van de peelingbehandelingen is afhankelijk van het huidtype en de conditie van de huid. Naast gezichtsbehandelingen bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals het epileren en verven van wenkbrauwen, harsen en make-up. Beauty Lounge werkt met hoogwaardige merken en zorgt voor persoonlijke aandacht en rust tijdens de behandelingen. U wordt geholpen door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste.

Wil je weten wat Beauty Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Beauty Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Lounge

Bezoekers bekeken ook