Beauty Salon by Katrin

Beauty Salon by Katrin is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Forelkolk 15 in Zwolle.

Meer informatie over Beauty Salon by Katrin in Zwolle

De tekst beschrijft verschillende diensten die worden aangeboden, zoals permanente make-up, tattoo verwijdering, pressotherapie en lymfedrainage, en voet- en pedicurebehandelingen. De permanente make-up wordt aangeboden voor €180 inclusief nabehandeling. Er wordt ook gespecialiseerd in het verwijderen van kleine tatoeages en er worden professionele tatoeage verwijderingsdiensten aangeboden. Daarnaast worden pressotherapie en lymfedrainage voor het gezicht aangeboden, die helpen bij het verminderen van vochtophoping en het verbeteren van de bloedcirculatie. Tot slot worden er pedicure behandelingen aangeboden om vermoeide voeten te revitaliseren en te verwennen.

Wil je weten wat Beauty Salon by Katrin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty Salon by Katrin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty Salon by Katrin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty Salon by Katrin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Beauty Salon by Katrin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty Salon by Katrin

Bezoekers bekeken ook