Beautysalon Iris

Beautysalon Iris is een Schoonheidssalon gelegen aan Buidelmos 32 in Zwolle.

Meer informatie over Beautysalon Iris in Zwolle

De tekst gaat over de behandelingen en diensten die worden aangeboden in de schoonheidssalon Beautysalon Iris in Zwolle. De schoonheidsspecialiste en huidtherapeute Liene Bosch biedt diverse behandelingen aan, zoals acnebehandelingen, huidverbeterende behandelingen, ontspannende behandelingen, microneedling met de Dermapen, het verwijderen van steelwratjes, couperosebehandelingen en pigmentbehandelingen. Ze maakt gebruik van natuurlijke producten van het merk Cenzaa en beschikt over de nieuwste apparatuur. Klanten kunnen terecht voor deskundig advies over huidverbetering, huidverzorging en huidanalyse. De contactgegevens van Beautysalon Iris worden vermeld, inclusief het adres, telefoonnummer en e-mailadres. Er wordt ook vermeld dat klanten vrijblijvend contact kunnen opnemen voor meer informatie en advies.

Wil je weten wat Beautysalon Iris verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon Iris of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon Iris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon Iris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Beautysalon Iris reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon Iris

Bezoekers bekeken ook