BENNIES

BENNIES is een Restaurant gelegen aan Luttekestraat 35 in Zwolle.

Meer informatie over BENNIES in Zwolle

De tekst beschrijft Hostel & Bar De Basis in Zwolle, een accommodatie die de gezelligheid van een hostel combineert met de kwaliteit van een hotel. Het hostel is gevestigd in een karakteristiek pand in het centrum van Zwolle en biedt zowel privékamers als hostelkamers aan. Daarnaast wordt er informatie gegeven over Bennies, een pop-uprestaurant dat in april 2023 een vaste plek krijgt bij De Basis. Zwolle wordt ook kort beschreven als een stad met historische gebouwen, charmante grachten en bruisende cultuur. Het hostel is gelegen aan de Luttekestraat, binnen de Zwolse grachten en op loopafstand van het centraal station. Contactgegevens zijn ook vermeld.

Wil je weten wat BENNIES verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BENNIES of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BENNIES? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BENNIES het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar BENNIES reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BENNIES

Bezoekers bekeken ook