Bergsma Vouwfietsen

Bergsma Vouwfietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Dobbe 17 in Zwolle.

Meer informatie over Bergsma Vouwfietsen in Zwolle

Bergsma Vouwfietsen is een winkel in Zwolle die gespecialiseerd is in vouwfietsen. De eigenaren, Pieter en Helena Bergsma, hebben een passie voor vouwfietsen en bieden een uitgebreid assortiment aan. Ze helpen klanten bij het kiezen van de juiste vouwfiets op basis van hun behoeften en postuur. De vouwfietsen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, zoals op vakantie of voor verhuur. Daarnaast biedt de winkel accessoires en gebruikte onderdelen aan. Klanten kunnen contact opnemen met Bergsma Vouwfietsen voor advies en service. De winkel is verhuisd naar de Dobbe 17 in Zwolle.

Wil je weten wat Bergsma Vouwfietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bergsma Vouwfietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bergsma Vouwfietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bergsma Vouwfietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bergsma Vouwfietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bergsma Vouwfietsen

Bezoekers bekeken ook