BigGym Zwolle

BigGym Zwolle is een Sportschool gelegen aan Burgemeester Roelenweg 19 in Zwolle.

Meer informatie over BigGym Zwolle in Zwolle

In dit artikel gaat het over de faciliteiten die beschikbaar zijn bij bigGym in Zwolle. Ze bieden onder andere cardio, krachttraining, groepslessen, bigcross, zonnebank, balie, massagestoel en kleedkamers aan. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, waaronder een onbeperkt abonnement voor 2 personen, een onbeperkt abonnement voor 1 persoon en abonnementen met daluren en flexibele opties. Daarnaast is er ook een speciaal abonnement voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Er is ook de mogelijkheid om een dagpas te kopen voor €8. Voor meer informatie en service kan de biggym app gedownload worden.

Wil je weten wat BigGym Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BigGym Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BigGym Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BigGym Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar BigGym Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BigGym Zwolle

Bezoekers bekeken ook