Bij Hartje Zwolle

Bij Hartje Zwolle is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Drijbersingel 67 in Zwolle.

Meer informatie over Bij Hartje Zwolle in Zwolle

Bij Hartje Zwolle is een restaurant in Zwolle dat bekend staat om zijn liefde voor lekker eten en drinken. Ze serveren ambachtelijke en authentieke gerechten die op grote planken worden geserveerd, zodat je meerdere gerechtjes tegelijk kunt bestellen. Het restaurant wil terug naar de basis en benadrukt het belang van lief zijn voor elkaar en samen eten. Ze zijn momenteel op zoek naar een zelfstandig werkend kok en bedieningsmedewerkers. Het restaurant is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 67 in Zwolle en is gesloten op 1e en 2e kerstdag en op 1 januari. Daarnaast organiseren ze op vrijdagavond een Fancy Friday waarbij je kunt genieten van een shared diner met kleinere gerechtjes en cocktails.

Wil je weten wat Bij Hartje Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bij Hartje Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bij Hartje Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bij Hartje Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bij Hartje Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bij Hartje Zwolle

Bezoekers bekeken ook