Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Bilderberg Grand Hotel Wientjes is een Hotel gelegen aan Stationsweg 7 in Zwolle.

Meer informatie over Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle

Het Grand Hotel Wientjes in Zwolle is een bekend hotel in de omgeving. Het hotel bestaat al 90 jaar en is gevestigd in een voormalige burgemeesterswoning. Het hotel heeft een centrale ligging, op slechts 250 meter vanaf het NS station. Het hotel beschikt over verschillende kamertypes, waaronder tweepersoonskamers, comfortabele kamers, executive kamers, suites en eenpersoonskamers. Gastbeoordelingen van het hotel zijn over het algemeen positief. Het hotel biedt ook verschillende arrangementen aan, zoals het Bilderberg Vakantie Arrangement en de Vijfdaagse minivakantie. Het restaurant van het hotel, Restaurant W, staat bekend om zijn culinaire gerechten. Het hotel is ook geschikt voor vergaderingen en ligt op een goede locatie om de stad Zwolle te verkennen. Contactgegevens van het hotel zijn beschikbaar voor vragen of reserveringen.

Wil je weten wat Bilderberg Grand Hotel Wientjes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bilderberg Grand Hotel Wientjes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bilderberg Grand Hotel Wientjes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bilderberg Grand Hotel Wientjes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bilderberg Grand Hotel Wientjes

Bezoekers bekeken ook