Bistro De Buik Van Parijs

Bistro De Buik Van Parijs is een Frans restaurant gelegen aan Willemskade 6 in Zwolle.

Meer informatie over Bistro De Buik Van Parijs in Zwolle

Dit artikel gaat over een Franse bistrokeuken waar je betaalbaar kunt dineren in een gezellige sfeer. Ze bieden de mogelijkheid om online een tafel te reserveren. Daarnaast is er recent nieuws dat het restaurant gesloten zal zijn van 25 tot en met 27 september vanwege een kleine verbouwing in de keuken. Ze bieden ook verse Zeeuwse mosselen aan, geserveerd met frites en sausjes. Verder wordt er vermeld dat tijdens de kerstdagen in 2022 alleen een kerstmenu wordt aangeboden en dat reserveren mogelijk is via de website. Er wordt ook verwezen naar hun Instagram-account en openingstijden voor meer informatie.

Wil je weten wat Bistro De Buik Van Parijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro De Buik Van Parijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro De Buik Van Parijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro De Buik Van Parijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Zwolle biedt een uitgebreid aanbod als het gaat om wereldkeuken. Ben jij op zoek naar een frans restaurant in Zwolle. Bezoek dan de buik van Parijs of bekijk eerst reviews voor bistro de buik van Parijs om een sfeerimpressie te krijgen en het menu te bekijken.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bistro De Buik Van Parijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro De Buik Van Parijs

Bezoekers bekeken ook