Bistro de Stadshoeve

Bistro de Stadshoeve is een Restaurant gelegen aan Navigatie dierenkliniek stadshagen, Arendshorstlaan 23 in Zwolle.

Meer informatie over Bistro de Stadshoeve in Zwolle

Bistro de Stadshoeve is een restaurant in Zwolle dat zich richt op biologische en eerlijke gerechten. Het restaurant heeft een EKO keurmerk en serveert 80-100% biologische producten. Gasten kunnen genieten van een kopje koffie, lunch of avondmaaltijd met goede wijn. Het restaurant heeft positieve recensies ontvangen over het heerlijke eten, vriendelijke bediening en kindvriendelijke omgeving. Op de menukaart staan seizoensgebonden gerechten en er is een korting van 4 euro bij het combineren van gerechten. Het restaurant werkt met verse ingrediënten en biedt een online reserveringssysteem aan. Daarnaast kunnen er ook kinderfeestjes worden georganiseerd. Het restaurant blijft groeien en organiseert regelmatig evenementen en markten. De locatie van Bistro de Stadshoeve is in Zwolle Stadshagen en de openingstijden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Bistro de Stadshoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro de Stadshoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro de Stadshoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro de Stadshoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bistro de Stadshoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro de Stadshoeve

Bezoekers bekeken ook