Bistro Pampus

Bistro Pampus is een Restaurant gelegen aan Kamperstraat 40 in Zwolle.

Meer informatie over Bistro Pampus in Zwolle

Bistro Pampus bevindt zich aan de rand van de Zwolse grachtengordel en biedt gerechten uit de Franse keuken. Het keukenteam werkt samen met de beste leveranciers en kookt met de seizoenen mee. Op de uitgebreide menukaart staan zowel à la carte gerechten als groepsmenu's, en er is ook een kindermenu beschikbaar. Daarnaast kunnen ze rekening houden met diëten en allergieën. Voor zowel kleine als grote gezelschappen zijn er verschillende mogelijkheden, zoals de sfeervolle bovenverdieping voor groepen tot 50 personen. Het restaurant kan ook volledig afgehuurd worden. Bistro Pampus is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur en op zomerse dagen is het terras geopend. Reserveringen kunnen per mail worden gemaakt, evenals zakelijke reserveringen of vragen. Het restaurant is ook actief op sociale media.

Wil je weten wat Bistro Pampus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bistro Pampus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bistro Pampus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bistro Pampus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bistro Pampus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bistro Pampus

Bezoekers bekeken ook