Blue Sakura

Blue Sakura is een Sushirestaurant gelegen aan Bethlehemkerkplein 35 in Zwolle.

Meer informatie over Blue Sakura in Zwolle

Blue Sakura is een sushi restaurant in Zwolle dat is gevestigd in een voormalige kerk, waarbij de authentieke sfeer bewaard is gebleven. Ze bieden een uniek All You Can Eat concept waarbij gasten voor een vast bedrag kunnen genieten van meer dan honderd traditionele Japanse sushi gerechten. Het restaurant heeft een moderne Japanse keuken en gasten kunnen hun bestelling plaatsen via een tablet. Naast dineren biedt Blue Sakura ook een sushi lunch aan. Reserveren kan online en op dezelfde dag telefonisch. Het restaurant heeft ook een cocktailbar en is geschikt voor mensen met allergieën.

Wil je weten wat Blue Sakura verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blue Sakura of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blue Sakura? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blue Sakura het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Blue Sakura reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blue Sakura

Bezoekers bekeken ook