Blue Shark

Blue Shark is een Internetmarketing gelegen aan Conradstraat 1 in Zwolle.

Meer informatie over Blue Shark in Zwolle

In de tekst wordt een nieuw marketingbureau genaamd Blue Shark geïntroduceerd. Het bureau belooft bedrijven te helpen hun omzet te verdubbelen terwijl ze hetzelfde of minder uitgeven aan marketing. Blue Shark heeft al meer dan € 2.250.000 aan adverteerderskosten beheerd en genereert jaarlijks meer dan € 8.750.000 aan omzet voor zichzelf en haar klanten. Ze bieden bewezen strategieën en tactieken aan die al in meer dan 25 verschillende niches succesvol zijn gebleken. Veel klanten hebben hun verkoop in slechts enkele maanden zien verdubbelen zonder extra marketinguitgaven. Het bureau onderscheidt zich door goede communicatie en een verlooppercentage van slechts 5%. Blue Shark biedt ook vacatures aan en nodigt ondernemers uit om contact op te nemen voor een gratis consultancygesprek. Het doel van het bureau is om bedrijven te helpen groeien en concurrenten te verslaan.

Wil je weten wat Blue Shark verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blue Shark of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blue Shark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blue Shark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Blue Shark reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blue Shark

Bezoekers bekeken ook