Bluefinger Restaurant

Bluefinger Restaurant is een Restaurant gelegen aan Stadionplein 20 in Zwolle.

Meer informatie over Bluefinger Restaurant in Zwolle

Bluefinger Restaurant in Zwolle biedt een verrassende en kleurrijke culinaire ervaring. Het restaurant is gelegen naast het Lumen Hotel & Events en biedt een divers menu en verschillende eetgelegenheden, zoals ronde tafels, lange tafels in het Wijnkabinet en sfeervolle dinertafels. De chef wisselt regelmatig het menu, waardoor elke bezoek uniek is. Gasten kunnen ook genieten van bijpassende wijnen en de open keuken van de chef in actie zien. Het restaurant is ook beschikbaar voor zakelijke lunches en diners. De openingstijden zijn dagelijks, behalve op zondag, wanneer het diner plaatsvindt in de Bluefinger Lounge en de keuken tot 21:00 uur geopend is. Het adres van Bluefinger Restaurant is Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle.

Wil je weten wat Bluefinger Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bluefinger Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bluefinger Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bluefinger Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bluefinger Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bluefinger Restaurant

Bezoekers bekeken ook