Boazkerk

Boazkerk is een Kerk gelegen aan Kromme Mijdrecht 1 in Zwolle.

Meer informatie over Boazkerk in Zwolle

De Gereformeerde Gemeente te Zwolle heet bezoekers van hun website welkom en nodigt hen uit om kennis te maken met de gemeente. Op de website is informatie te vinden over de kerkdiensten, die gewoonlijk op zondag om 9.30 uur en 19.00 uur plaatsvinden. Vanwege het ontbreken van een eigen predikant kan de aanvangstijd van de middagdienst variëren. De juiste tijden kunnen worden gevonden op de website. Het is belangrijk om te vermelden dat alle data op de website onder voorbehoud zijn en afhankelijk zijn van de wil van de Heere en het leven van de gemeenteleden.

Wil je weten wat Boazkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boazkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boazkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boazkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Boazkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boazkerk

Bezoekers bekeken ook