body and beauty care

body and beauty care is een Nagelstudio gelegen aan Spoelstraat 35 in Zwolle.

Meer informatie over body and beauty care in Zwolle

In 2003 is het schoonheidsinstituut B&B Body and Beauty Care gestart in het centrum van Zwolle. Het instituut heeft een team van 10 gediplomeerde en ervaren specialisten. Met 250 m2 aan behandelruimtes is het waarschijnlijk het grootste schoonheidsinstituut in de omgeving. Het doel van het instituut is om het beste schoonheidsinstituut van Zwolle te zijn. Ze bieden behandelingen aan in ruim opgezette en modern ingerichte behandelkamers. Daarnaast zijn de kamers ook geschikt voor duobehandelingen. Geïnteresseerden zijn welkom om vrijblijvend de salon te bezoeken of informatie in te winnen over de behandelmogelijkheden. B&B Body and Beauty Care biedt ook cadeaubonnen en verwenarrangementen aan. Het instituut is erkend door zorgverzekeraars en aangesloten bij brancheorganisaties Het Nagelgilde, ProVoet en ProCert. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat body and beauty care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van body and beauty care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij body and beauty care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je body and beauty care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar body and beauty care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. body and beauty care

Bezoekers bekeken ook