Bonami SpelComputer Museum

Bonami SpelComputer Museum is een Technologiemuseum gelegen aan Ossenkamp 4 in Zwolle.

Meer informatie over Bonami SpelComputer Museum in Zwolle

In het interactieve game en computer museum Bonami kunnen mensen van alle generaties genieten van een nostalgisch uitje. Het museum organiseert verschillende evenementen, zoals Dungeons & Dragons en het bordspel Weerwolven van Wakkerdam. Daarnaast worden er nieuwsberichten gedeeld over verschillende onderwerpen, zoals de Amiga-computer, de FamiCom, Sega Pico en de Vectrex spelcomputer. Ook worden er nieuwtjes gedeeld over technologie, zoals de Nintendo Game & Watch The Legend of Zelda en de Samsung 2022 TV modellen met Gaming Hub. Daarnaast zijn er ook reviews te vinden van verschillende spelcomputers, zoals de Nintendo Switch OLED, Xbox Series X en de Sony PlayStation Classic.

Wil je weten wat Bonami SpelComputer Museum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonami SpelComputer Museum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonami SpelComputer Museum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonami SpelComputer Museum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bonami SpelComputer Museum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonami SpelComputer Museum

Bezoekers bekeken ook