Brass Boer Thuis

Brass Boer Thuis is een Restaurant gelegen aan Nieuwe Markt 21 in Zwolle.

Meer informatie over Brass Boer Thuis in Zwolle

Brass Boer is een restaurant gelegen aan de Nieuwe Markt in Zwolle. Het restaurant biedt een ongedwongen sfeer en serveert gerechten met regionale producten. Chef-kok Bart Pasveer en gastheer Stefan de Wilde zorgen voor een geweldige fun dining ervaring. Op de menukaart staan diverse gerechten, zowel à la carte als een verrassingsmenu van de chef. Het restaurant is ook geopend op maandagen en biedt de mogelijkheid om te lunchen of dineren met een gezelschap tot 35 personen. Reserveren wordt aanbevolen.

Wil je weten wat Brass Boer Thuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brass Boer Thuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brass Boer Thuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brass Boer Thuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brass Boer Thuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brass Boer Thuis

Bezoekers bekeken ook