Brasserie De Afslag

Brasserie De Afslag is een Restaurant gelegen aan Zalnéweg 75 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie De Afslag in Zwolle

Brasserie de Afslag is een openbare horecalocatie bij Golfclub Zwolle, waar golfers samenkomen voor gezelligheid en sociaal contact. Ook mensen die geen lid zijn van de club, maar wel interesse hebben in golf, zijn van harte welkom. De brasserie bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Zwolle, maar biedt een rustige en ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht over de golfbaan. De horeca onderscheidt zich door de aandacht voor de gasten en de combinatie van sport en sociaal. Voor reserveringen of vragen kan er gemaild of gebeld worden naar Brasserie de Afslag.

Wil je weten wat Brasserie De Afslag verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Afslag of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Afslag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Afslag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie De Afslag reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Afslag

Bezoekers bekeken ook