Brasserie De Hofvlietvilla

Brasserie De Hofvlietvilla is een Brasserie gelegen aan Pannekoekendijk 6 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie De Hofvlietvilla in Zwolle

Brasserie De Hofvlietvilla is een stijlvol restaurant in Zwolle, gevestigd in een historische stadsvilla uit 1928. Het restaurant heeft een terrastuin aan het water en biedt een prachtig uitzicht over de stadsgracht. Het team van Hofvlietvilla verwelkomt gasten voor lunch, diner en in het weekend ook voor ontbijt. Daarnaast bieden ze ook high tea, high wine, bierproeverijen en mogelijkheden voor vergaderingen en private dining. Reserveren wordt aanbevolen. Het restaurant organiseert ook regelmatig live muziek evenementen. De brasserie is rolstoeltoegankelijk en heeft een invalide parkeerplaats. Daarnaast kunnen gasten ook gebruik maken van luxe elektrische sloepjes voor een vaartocht. Het eiland waar de brasserie zich bevindt heeft een rijke historie en is een groen paradijs voor vogels en planten. Het behoud van het groene karakter wordt gewaarborgd, zowel op het eiland als in het interieur van de brasserie. De contactgegevens van Brasserie De Hofvlietvilla zijn te vinden op hun website, evenals de openingstijden en parkeeradvies.

Wil je weten wat Brasserie De Hofvlietvilla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie De Hofvlietvilla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie De Hofvlietvilla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie De Hofvlietvilla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie De Hofvlietvilla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie De Hofvlietvilla

Bezoekers bekeken ook