Brasserie Dunnik

Brasserie Dunnik is een Restaurant gelegen aan Broerenstraat 4-10 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie Dunnik in Zwolle

Brasserie Dunnik is een restaurant in Zwolle dat zich bevindt aan de Broerenstraat, naast de grootste winkelstraat van Overijssel. Het restaurant biedt een uitgebreide menukaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast is er de mogelijkheid om te ontbijten, lunchen of borrelen bij Brasserie Dunnik. Het restaurant heeft zowel een binnen- als buitenterras, waar je kunt genieten van het eten terwijl je uitkijkt op de gezelligheid van Zwolle. Voor groepen vanaf 10 personen is er de optie om onbeperkt te drinken en te eten tegen een vast tarief. Brasserie Dunnik biedt ook de mogelijkheid om de locatie af te huren voor feesten en partijen. Reserveren wordt aangeraden.

Wil je weten wat Brasserie Dunnik verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Dunnik of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Dunnik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Dunnik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie Dunnik reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Dunnik

Bezoekers bekeken ook