Brasserie het Hart van Zuid

Brasserie het Hart van Zuid is een Brasserie gelegen aan Van der Capellenstraat 154 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie het Hart van Zuid in Zwolle

Brasserie het Hart van Zuid is een gezellige brasserie in Winkelcentrum Zwolle Zuid. Sinds 2013 zijn Nick & Mignon de trotse eigenaren. Bij Brasserie het Hart van Zuid kun je genieten van een kop koffie met huisgemaakt gebak, verse broodjes, gegrilde panini’s of een drie gangen keuzemenu. Daarnaast kun je ontspannen op het loungeterras met een high tea, high wine of een cocktail. De brasserie gebruikt zoveel mogelijk verse producten, het liefst uit de regio Zwolle. Ze besteden veel aandacht aan de koffie en streven naar gastvrijheid. Naast eten en drinken is Brasserie het Hart van Zuid ook een geschikte locatie voor feestjes. Ze zijn het hele jaar geopend en hebben zowel binnen als buiten zitplaatsen. Kortom, een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Wil je weten wat Brasserie het Hart van Zuid verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie het Hart van Zuid of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie het Hart van Zuid? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie het Hart van Zuid het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie het Hart van Zuid reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie het Hart van Zuid

Bezoekers bekeken ook