Brasserie 'Het Vliegerhuys'

Brasserie 'Het Vliegerhuys' is een Restaurant gelegen aan Nieuwstraat 55 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie 'Het Vliegerhuys' in Zwolle

Het Vliegerhuys is een restaurant in Zwolle dat de hele dag geopend is voor ontbijt, lunch, diner, borrel en koffie met huisgemaakte patisserie. Op de menukaart staan eenvoudige tot luxe gerechten die allemaal huisgemaakt en zoveel mogelijk biologisch zijn. Het restaurant werkt alleen met producten van hoge kwaliteit. De menukaart is de hele dag beschikbaar en er is ook een leestafel met een uitgebreide selectie aan tijdschriften. Het Vliegerhuys is te vinden op Nieuwstraat 55 in Zwolle en is te bereiken via 038.4221206 of info@vliegerhuys.nl.

Wil je weten wat Brasserie 'Het Vliegerhuys' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie 'Het Vliegerhuys' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie 'Het Vliegerhuys'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie 'Het Vliegerhuys' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie 'Het Vliegerhuys' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie ‘Het Vliegerhuys’

Bezoekers bekeken ook