Brasserie Jansen

Brasserie Jansen is een Brasserie gelegen aan Nieuwe Markt 14 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie Jansen in Zwolle

Brasserie Jansen is een plek waar het draait om mensen. Families en vrienden kunnen genieten van elkaars gezelschap en zijn altijd welkom tussen 10 en 10. Bij Brasserie Jansen draait het om eerlijk en goed eten, met een Italiaanse invloed. De keuken is elke dag open en er kunnen ook halve porties besteld worden. Reserveren kan voor ontbijt, lunch, diner en borrel, behalve voor een plekje op het terras. Ook is het mogelijk om een cadeaubon te kopen bij de brasserie of online te bestellen.

Wil je weten wat Brasserie Jansen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Jansen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Jansen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Jansen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie Jansen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Jansen

Bezoekers bekeken ook