Brasserie Stolte92

Brasserie Stolte92 is een Brasserie gelegen aan parkeren achter de slagboom, Dokter Stolteweg 92 in Zwolle.

Meer informatie over Brasserie Stolte92 in Zwolle

Stolte92 is een veelzijdige lunchzaak en evenementenlocatie op het Health Innovation Park in Zwolle. Ze bieden verantwoord en gastvrij eten, met streekgebonden en biologische gerechten. Daarnaast kunnen ze ook bedrijfsborrels, feesten, recepties en vergaderingen organiseren. Het team van Stolte92 zorgt voor een topervaring zonder gedoe en streeft ernaar aan al uw verwachtingen te voldoen. Ook kunt u bij hen heerlijk lunchen, van dagverse soepen tot versbelegd brood. Stolte92 is trots op hun inzet voor een groenere wereld en werkt samen met lokale en biologische producenten. Ze bezorgen hun luncharrangementen milieuvriendelijk met een elektrische bakfiets.

Wil je weten wat Brasserie Stolte92 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Stolte92 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Stolte92? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Stolte92 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Brasserie Stolte92 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Stolte92

Bezoekers bekeken ook