Broodjes & grillhuis Galstjan

Broodjes & grillhuis Galstjan is een Restaurant gelegen aan Thomas à Kempisstraat 8 in Zwolle.

Meer informatie over Broodjes & grillhuis Galstjan in Zwolle

Broodjes & Grillhuis Galstjan in Zwolle is een restaurant waar je heerlijke broodjes en grillgerechten kunt bestellen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 84 beoordelingen. Je kunt 10% korting krijgen op elke bestelling via de website en app. Bij elke bestelling spaar je punten en bij 5 punten krijg je €1 korting. Er is ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Daarnaast heeft het restaurant regelmatig acties en aanbiedingen. Op maandag zijn er speciale aanbiedingen voor grote kapsalons en grote broodjes voor de prijs van een kleine. Op het menu staan onder andere luxe hamburgers, pasta's, dönerboxen, fried wings, patat en verschillende snacks. Ook zijn er diverse menu's beschikbaar.

Wil je weten wat Broodjes & grillhuis Galstjan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Broodjes & grillhuis Galstjan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Broodjes & grillhuis Galstjan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Broodjes & grillhuis Galstjan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Broodjes & grillhuis Galstjan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Broodjes & grillhuis Galstjan

Bezoekers bekeken ook