Bubbelsbewegen

Bubbelsbewegen is een Zwembad gelegen aan Sportlaan 2 in Zwolle.

Meer informatie over Bubbelsbewegen in Zwolle

BijBubbels is een zwemschool waar je kunt genieten van verschillende zwemactiviteiten. Ze bieden zwemlessen aan waar plezier voorop staat en waar je een leuke dag beleeft. Daarnaast kun je bij Bubbels ook banenzwemmen op je eigen tempo en meedoen aan aquasport lessen zoals HydroGym, AquaVaria, Zwanger & Fit en de Obesitasgroep. Voor kinderen vanaf 3,5 jaar is er welpjeszwemmen, de voorbereiding op het Zwem ABC. Er is geen wachtlijst, dus schrijf je kind direct in. Op de eerste vrijdag van de maand is er vrijzwemmen waarbij je vriendjes en vriendinnetjes mee kunt nemen. Bij Bubbels kun je ook je kinderfeestje vieren, met keuze uit een spetterend disco feestje of otterkooien. Let op, als je met meerdere personen wilt langskomen, maak dan voldoende reserveringen.

Wil je weten wat Bubbelsbewegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bubbelsbewegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bubbelsbewegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bubbelsbewegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bubbelsbewegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bubbelsbewegen

Bezoekers bekeken ook