Bufe Kumpir

Bufe Kumpir is een Afhaalrestaurant gelegen aan Diezerpoortenplas 2 in Zwolle.

Meer informatie over Bufe Kumpir in Zwolle

Kumpir is een gezond Turks fastfood gerecht dat bestaat uit een grote gepofte aardappel uit de oven. De aardappel wordt in aluminiumfolie gebakken en vervolgens doorgesneden en geprakt met boter en kaas. Daarna wordt het gevuld met verschillende ingrediënten zoals worst, peen, maïs, olijven, fetakaas, augurken, mayonaise, ketchup, rodekool en hete pepersaus. Büfe Kumpir biedt de mogelijkheid om rekening te houden met allergieën en gebruikt biologische producten. Voor contact kunt u terecht op Diezerpoortenplas 2 in Zwolle of bellen naar 0633099007, ook kunt u mailen naar bufekumpir@gmail.com.

Wil je weten wat Bufe Kumpir verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bufe Kumpir of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bufe Kumpir? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bufe Kumpir het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bufe Kumpir reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bufe Kumpir

Bezoekers bekeken ook